(ВІДЕО) Російські окупанти двічі обстріляли ПТУРом КПВВ «Гнутове»

НАЗАД
05 травня 2018 10:08

Діючи у складі Об’єднаних сил, Держприкордонслужба разом з військовими інших правоохоронних структур та Збройних сил України в районі операції Об’єднаних сил запобігають усім можливим правопорушенням та забезпечують безпеку громадян під час їх прямування

Діючи у складі Об’єднаних сил, Держприкордонслужба разом з військовими інших правоохоронних структур та Збройних сил України в районі операції Об’єднаних сил запобігають усім можливим правопорушенням та забезпечують безпеку громадян під час їх прямування через лінію розмежування.

Так, сьогодні, близько 09.00 військовослужбовці Донецького прикордонного загону були змушені припинити в КПВВ «Гнутове» пропускні операції.

Це пов’язане з тим, що з окупованої російськими найманцями території бойовики двічі (о 9.10 та о 9.50) обстріляли КПВВ протитанковими керованими снарядами (ПТУР). Наразі військовослужбовці та особи, які знаходилися в КПВВ, переміщені  в бліндажі. Поранених сeрeд прикордонників та цивільних осіб нeмає.

Прикордонники разом із взаємодіючими органами продовжують здійснювати всі необхідні заходи для забезпечення безпеки цивільних осіб.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси