(ВІДЕО) Ритуальна схованка. Прикордонники виявили неординарного контрабандиста у «Міловому»

НАЗАД
18 вересня 2020 10:59

Контрабандний товар та авто з невідповідними номерами виявили вчора прикордонники у пункті пропуску «Мілове».

Так, учора до пункту пропуску «Мілове», що на Луганщині, на автомобілі марки «Рено» прибув наш співвітчизник. Він прямував на в’їзд в Україну. Увагу прикордонників привернула нервова поведінка кермувальника. Як результат, під час огляду транспортного засобу прикордонники та співробітники митниці виявили приховані в конструктивних особливостях авто 200 табличок на надгробки.

Ритуальний товар та транспортний засіб вилучили співробітниками митниці. Попередня сума оцінки майна склала майже 150 тис. гривень.

У іншому випадку, під час прикордонного контролю авто марки "Форд", прикордонники встановили, що номер кузова автомобіля не відповідає номеру, зазначеному у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу.

Стосовно водія прикордонники склали адмінпротокол за ст. 121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам в реєстраційних документах). Міру покарання йому обиратиме суд. Для прийняття подальшого правового рішення транспортний засіб передали представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси