Разом із товаром контрабандисти втрачають й транспортні засоби

НАЗАД
06 липня 2018 09:20

Співробітники Держприкордонслужби України постійно проводять комплекс заходів стосовно протидії незаконному переміщенню тютюнових виробів через державний кордон України.

Зокрема, учора в пункт пропуску «Порубне» прибув мікроавтобус «Mercedes» української реєстрації. Під час здійснення заходів контролю у військовослужбовців Чернівецького загону виникли підозри щодо наявності у зазначеному транспортному засобі товарів та предметів, заборонених для переміщення через державний кордон. Саме тому було прийнято рішення про проведення поглибленого огляду авто, під час якого під обшивкою салону було виявлено близько 170 пачок сигарет різних марок.

Знайдену контрабанду та транспортний засіб загальною вартістю понад 400 тисяч гривень встановленим порядком передано працівникам фіскальної служби.

Крім того, поблизу державного кордону в населеному пункті Пулемець, що на Волині, прикордонники Луцького загону виявили рух невідомих осіб на велосипедах з пакунками. Побачивши охоронців кордону, правопорушники покинули власні двоколісні транспортні засоби із товаром та втекли.

Велосипеди та близько 1,5 тисячі пачок контрабандного курива будуть передані компетентним державним органам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси