«Rapid Trident – 2021». На Львівщині відбулася головна конференція з планування українсько-американського навчання.

НАЗАД
01 травня 2021 10:36

З огляду на світову пандемію, п’ятиденна конференція, що відбулася у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ, мала змішаний формат, який передбачає брифінги та відеоконференції.

 Цьогорічний Rapid Trident не втратить своєї унікальності та багато в чому має революційність задуму самих навчань.

Особливість проведення навчання полягає в його поєднанні із загальним сценарієм стратегічного командно-штабного навчання з позначенням військ «Обєднані_зусилля_2021» . Окрім того, під час проведення навчальних заходів будуть створені багатонаціональні підрозділи, адже всі підрозділи іноземних країн будуть інтегровані в українські батальйони і всі навчання проводитимуться спільними багатонаціональними батальйонами.

Від Державної прикордонної служби України в навчанні прийме участь прикордонна комендатура швидкого реагування Ізмаїльського прикордонного загону Південного регіонального управління.

Вперше підрозділ Держприкордонслужби виступить не в складі формування, а буде представлений самостійним підрозділом. Таким чином прикордонники матимуть можливість виконати завдання як самостійно в смузі відповідальності, так і спільно з підрозділами Збройних сил України та інших військових формувань та правоохоронних органів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси