Rapid Trident – 2020 на старті

НАЗАД
15 вересня 2020 11:01

Вишкіл військовослужбовців Кінологічного навчального центру Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України відбувся в рамках підготовки до міжнародних навчань Rapid Trident–2020.

Департаментом персоналу АДПСУ організовано комплекс заходів щодо належної завчасної підготовки зведеного підрозділу, залученого до «Об’єднаної багатонаціональної тренувальної групи – Україна».

Протягом двох тижнів проходили тренування у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

За цей час військовослужбовці пройшли увесь комплекс бойової підготовки, починаючи від одиночної кожного окремого бійця і закінчуючи злагодженням з бойовою стрільбою з усього штатного озброєння підрозділу.

Варто зазначити, що офіцери управління ПКШР та викладачі Національної академії Державної прикордонної служби України вчилися планувати бойові дії  за процедурами НАТО. При цьому повністю використовується термінологія, класифікація та умовні позначення армій Альянсу.

Акцентувалася увагу і на вивченні термінології англійською мовою. Адже під час активної фази Rapid Trident управління військами здійснюватиметься англійською мовою, так як у навчаннях візьмуть участь близько 4000 військовослужбовців з майже десяти країн. Навчання розпочнеться  завтра  та триватиме до 25 вересня 2020 року.  

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси