П’ятьох грабіжників-рецидивістів затримали прикордонники на Одещині

НАЗАД
05 жовтня 2020 13:23

Днями, прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно з співробітниками Національної поліції затримали п’ятьох іноземців, причетних до низки злочинів на території України.

Вчинивши чергове кримінальне правопорушення, група злочинців мала намір незаконно покинути територію України. Однак під час реалізації оперативної інформації, правоохоронці затримали легковий автомобіль з іноземцями поблизу населеного пункту Удобне, що на Одещині.

Правопорушники виявилися громадянами Молдови. Раніше вони вже були засуджені за вчинення злочинів, пов’язаних із крадіжками, переважно готівки із банкоматів.

Під час обшуків автомобіля правоохоронці виявили речі, які вказують на причетність цих осіб до скоєння низки злочинів на території нашої держави. Зокрема, в «асортименті» доказів були пакунки з ювелірними виробами, мобільні телефони, планшетний комп’ютер, акумулятори до мобільних телефонів, гумові рукавиці, банківські чеки та речовина сіро-зеленого кольору.

Наразі відомо, що в останньому кримінальному вояжі зловмисники обікрали банкомати на території Одеської, Черкаської, Рівненської, Чернігівської, Житомирської та Полтавської областей. Загальна сума вкрадених коштів перевищує три мільйони гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.5 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси