Протидія контрабанді в дії: прикордонники виявили 4 сховки із сигаретами

НАЗАД
18 сiчня 2018 10:57

Сьогодні вночі у пункті пропуску «Рава-Руська» прикордонники Львівського загону спільно із працівниками фіскальної службизнайшли 340 пачок контрабандних сигарет, які намагались заховати у спеціально обладнаній порожнині паливного баку та під обшивкою паса

На кордоні з Польщею та Румунією співробітники Держприкордонслужби завадили чотирьом спробам незаконного переміщення сигарет через державний кордон.

Сьогодні вночі у пункті пропуску «Рава-Руська» прикордонники Львівського загону спільно із працівниками фіскальної службизнайшли 340 пачок контрабандних сигарет, які намагались заховати у спеціально обладнаній порожнині паливного баку та під обшивкою пасажирського сидіння легкового автомобіля «Opel». Громадянин України прямував іномаркою польської реєстраціїдо сусідньої держави.

Знайдений товар та транспортний засіб передано працівникам фіскальної служби.

А в пункті пропуску «Устилуг», що на українсько-польському кордоні, правоохоронці цього ж загону спільно з працівниками митниці виявили 400 пачоктютюнових виробів. Під час огляду легкового автомобіля «Mercedes» польської реєстрації, під сидінням іномарки прикордонники виявили сховок із сигаретами вартістю понад 8,6 тисячі гривень.

А минулої доби правоохоронці Луцького та Чернівецького загонів у ході перевірки легкових автомобілів «Audi»і «Nissan» також викрили контрабандні тютюнові вироби. Під капотом та у запасному колесі транспортних засобів, які прямували на виїзд з країни, знаходились 550 пачок сигарет на загальну суму понад 16 тисяч гривень. Громадяни України та Румунії прямували через пункти пропуску «Ягодин» та «Порубне».

В усіх випадках знайдені тютюнові вироби вилучені встановленим порядком працівниками фіскальної служби. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси