Професійна інтуїція: охоронці кордону виявили приховані гвинтівку з набоями та пістолет-кулемет Шпагіна

НАЗАД
29 липня 2018 08:54

Минулої доби в пункті пропуску «Рава-Руська», що на українсько-польському кордоні, співробітники Держприкордонслужби знайшли у двох автобусах приховані пневматичну гвинтівку та пістолет-кулемет Шпагіна.

Учора ввечері під час огляду рейсового автобусу «Варшава – Херсон» у правоохоронців виникли підозри, щодо переміщення транспортним засобом  української реєстрації прихованих товарів. Тому було прийнято рішення про виведення автобуса «Setra» із загального потоку для більш ретельної перевірки. У багажному відділенні прикордонники Львівського загону спільно з працівниками ДФС серед особистих речей громадянина України знайшли пневматичну гвинтівку «Tytan» калібру 4,5 мм та 500 набоїв до неї.

Крім того, у цьому ж пункті пропуску в ході оформлення автобуса «Mercedes» української реєстрації, враховуючи існуючі ризики, охоронці кордону також ініціювали поглиблений огляд транспортного засобу із залученням службового собаки. Професійна інтуїція прикордонників не підвела. У результаті поглибленої перевірки в автобусі було знайдено пістолет-кулемет Шпагіна калібру 7,62 мм.

Виявлену зброю та набої передано державним компетентним органам для проведення експертизи та прийняття подальших правових дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси