Професіонали своєї справи: кінолог та чотирилапий напарник

НАЗАД
04 грудня 2021 12:49

Бути кінологом – це бути професіоналом своєї справи.

Щоб виростити та виховати службового собаку потрібно мати певний хист, вміння знайти спільну мову та, найголовніше, любити цих тварин. Адже кожен пес має власний характер та вимагає до себе індивідуального підходу.

Вирішив стати справжнім професіоналом-кінологом і прикордонник Вадим. Його напарником став Рей – службовий пес породи бельгійська вівчарка-малінуа. Кінологічна пара прибула на навчання з Львівського прикордонного загону. У Кінологічному навчальному центрі вони опановують навички з пошуку наркотичних речовин.

«У напарники собі я обрав саме малінуа, адже вони дуже розумні, активні, сміливі та добре піддаються дресируванню, хоча справитися з нею зможе не кожен. Але для мене Рей став не лише напарником, а й справжнім другом», - поділився кінолог.

Малінуа – універсальні чотирилапі бійці. Вони поєднують у собі найкращі якості собаки пастуха та охоронця, тому чудово зарекомендували себе на службі у прикордонників. Відмінні у пошуку зброї і наркотиків та особливо вправні у затриманні порушників – такі собаки стали незамінними помічниками в охороні державних рубежів.

Тож, зовсім скоро Вадим зі своїм чотирилапим напарником завершать навчання та стануть справжніми професіоналами своєї справи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси