Продовжується робота щодо призову строковиків до лав Державної прикордонної служби України

НАЗАД
20 квiтня 2021 08:36

По завершенню підготовки та після складання Військової присяги на вірність українському народові військовослужбовці строкової служби будуть направлені в органи охорони державного кордону, окрім районів проведення ООС.

На виконання Указу Президента України «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році» у Харківському прикордонному загоні продовжується робота щодо добору та призову призовників на строкову військову службу.

Так, протягом минулого тижня з Дніпропетровського та Полтавського обласних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, представниками прикордонного загону вивчено та направлено до Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України ім. генерал-майора Ігоря Момота 70 призовників.

Під час навчання в центрі підготовки особового складу майбутні охоронці кордону отримають необхідні знання та навички із загальновійськових та прикордонних дисциплін. Серед пріоритетних напрямків підготовки – є курс з тактики прикордонної служби, де строковики отримають практичний досвід дій у складі прикордонного наряду. Під час проходження курсу підготовки військовослужбовці навчатимуться виявляти та затримувати правопорушників.

Зазначимо, що по завершенню підготовки та після складання Військової присяги на вірність українському народові військовослужбовці строкової служби будуть направлені в органи охорони державного кордону, окрім районів проведення ООС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси