Про обстановку на державному кордоні, лінії зіткнення в районі проведення ООС та адмінмежі з ТОТ АР Крим

НАЗАД
21 квiтня 2019 15:06

На цей час всі органи і підрозділи Державної прикордонної служби України виконують поставлені завдання та готові реагувати на всі позаштатні ситуації.

Обстановка на кордоні стабільна, контрольована. Охорону на державному кордоні ведуть за посиленим варіантом. Прикордонники несуть службу спільно з іншими службами. Особливу увагу приділяють незаконним переміщенням та спробам контрабанди. Крім того, посилено патрулюють акваторії Чорного та Азовського морів. Загалом відмічаємо зменшення пасажиро-транспортного потоку

Також, органи і підрозділи Держприкордонслужби продовжують виконувати завдання у складі Об’єднаних сил. А саме – КПВВ на лінії зіткнення продовжують працювати у штатному режимі. На цей час лінію зіткнення перетнуло більше 17 тисяч осіб. Будь яких порушень законодавства, правил перетину лінії зіткнення не відбулось. Зафіксовано 8 випадків відмови в перетині лінії розмежування з причин несправностей у документах або відсутності належним чином оформлених документів, основне – це відсутність дозволів фізичної особи на право перетину лінії зіткнення. Накопичень транспортних засобів перед КПВВ в районі проведення ООС не спостерігається.

Щодо обстановки на адмінмежі з ТОТ АР Крим. Всі контрольні пункти працюють в штатному режимі. Нестандартних чи конфліктних ситуацій, а також провокацій з боку окупантів не зафіксовано. Разом з тим, по інформації громадян, які перетинають адмінмежу в напрямку материкової частини України, окупанти знову проводять опитування з метою встановлення чи будуть проїжджаючи голосувати, в якому населеному пункті, за якого кандидата та на якій виборчій дільниці.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси