(ВІДЕО)Прилади висвітлення надводної обстановки допомогли викрити браконьєра з незаконним уловом на 50 тисяч гривень

НАЗАД
21 лютого 2018 12:20

За допомогою тепловізійних приладів та систем висвітлення надводної обстановки співробітники Держприкордонслужби постійно моніторять водну поверхню, в тому числі в нічний час. З-поміж іншого це допомагає виявляти порушників, зокрема рибалок, охочих діяти

За допомогою тепловізійних приладів та систем висвітлення надводної обстановки співробітники Держприкордонслужби постійно моніторять водну поверхню, в тому числі в нічний час. З-поміж іншого це допомагає виявляти порушників, зокрема рибалок, охочих діяти поза законом.

Так, спостерігаючи за середньою ділянкою в районі Маріупольського морського торгівельного порту з допомогою технічних засобів біля одного з причалів прикордонники Донецького загону виявили маломірний плавзасіб , який вийшов поза встановленого пункту базування в темний час доби. Коли він причалив до берега, на порушника вже очікувала група реагування від відділу прикордонної служби, яка негайно прибула на місце. Крім того, за допомогою тепловізійних приладів вдалося зафіксувати координати місця, куди громадянин викинув рибу.

Сума збитку державі від незаконного вилову склала понад 50 тисяч гривень. За даним фактом проінформовано Приморський відділ поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси