Прикордонники зупинили біля кордону 12 нелегалів, серед яких 4 дітей

НАЗАД
23 жовтня 2016 10:33

Кілька груп незаконних мігрантів у кількості 12 чоловік затримали співробітники Держприкордонслужби в рамках протидії нелегальній міграції.

Кілька груп незаконних мігрантів у кількості 12 чоловік затримали   співробітники Держприкордонслужби в рамках протидії нелегальній міграції.

Прикордонники Мостиського загону 9 осіб виявили сьогодні вночі неподалік н.п. Малнів Львівської області в результаті відпрацювання інформації, що надійшла від оперативних підрозділів.

Порушників зупинили під час подолання ними загороджувального паркану, за 10 метрів від кордону.  Серед нічних подорожувальників було 5 дорослих та 4 дітей. Двоє чоловіків, жінка та двоє дітей мали документи громадян Туреччини. Ще один чоловік та  жінка і двоє дітей – громадян Вірменії.  Усі затримані  потрапили в Україну законним  шляхом, однак далі, ризикуючи у холодну пору життям маленьких дітей, вирішили перейти кордон через ліси,  в обхід пунктів пропуску.  

Групу осіб доставлено у відділ прикордонної служби, де їм запропоновану гарячі напої. На порушників складено протоколи за ч. 2 ст.204-1 КУпАП. Зараз з’ясовуються обставини їхньої незаконної подорожі.  

Крім того, сьогодні вранці прикордонний наряд відділу  «Косине» Мукачівського загону затримав трьох нелегалів – громадян Камеруну, Кот-д Івуару та Гвінеї. Двоє із порушників не мали жодних документів, ще один мав посвідку на проживання в Україні. Наразі щодо затриманих також тривають фільтраційні заходи.

                

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси