Прикордонники зупинили автомобіль, в якому перевозили алкоголь невідомого походження для реалізаціі в Одесі

НАЗАД
28 квiтня 2017 11:21

В результаті проведення заходів оперативними співробітниками Держприкордонслужби Південного регіонального управління нещодавно було отримано оперативну інформацію стосовно можливого незаконного виготовлення алкогольної продукції в населених пунктах прикор

В результаті проведення заходів оперативними співробітниками Держприкордонслужби Південного регіонального управління нещодавно було отримано оперативну інформацію стосовно можливого незаконного виготовлення алкогольної продукції в населених пунктах прикордоння з метою подальшого транспортування та реалізації в м.Одеса.

В результаті вжитих заходів, сьогодні вранці, спільною міжвідомчою групою у складі оперативних співробітників Держприкордонслужби, УПМП та Одеської митниці ДФС на напрямку н.п. Кучурган, на відстані 800 метрів від лінії кордону, було затримано автомобіль «Ауді» під керуванням громадянина України. В ході огляду транспортного засобу виявлено алкогольну продукцію молдовського та європейського виробництва без марок акцизного збору загальною кількістю 250 пляшок.

Наразі проводяться документування даного правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси