Прикордонники зі складу Об’єднаних сил за допомогою службового собаки виявили чоловіка із зброєю та боєприпасами

НАЗАД
25 вересня 2018 15:38

На виконання розпорядження командувача Об'єднаних сил продовжуються активні заходи щодо недопущення переміщення зброї та боєприпасів через лінію зіткнення в усіх КПВВ.

Сьогодні вранці у КПВВ «Гнутове» прибув автомобіль «Volkswagen» з громадянами України, що слідували до тимчасово окупованого Луганська. В ході проведення огляду транспортного засобу службовий пес, спеціально навчений на пошук зброї, зреагував на одного з пасажирів мікроавтобуса.

Автомобіль було виведено із загального потоку та направлено на поглиблений огляд. Оглядовою групою в складі прикордонників і представників ДФС, з дотриманням належних заходів безпеки, в кармані куртки 42-річного нашого співвітчизника виявлено  сигнально-стартовий пістолет «STALKER 2918-S» калібру 9 мм, магазин, пристрій для безшумної стрільби та 26 набоїв до нього. При цьому зброя виявилась переробленою, а саме – в каналі ствола кустарним способом зроблено нарізи для стрільби бойовими набоями калібру 9 мм.

По цьому факту прикордонники зі складу Об’єднаних сил направили повідомлення до Нацполіції повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Правопорушника та небезпечні знахідки передано представникам НП для подальших процесуальних дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси