Прикордонники зі складу Об’єднаних сил викрили базу зберігання контрафактних сигарет із товаром на 3,3 млн гривень

НАЗАД
14 жовтня 2018 09:00

У ході реалізації оперативної інформації спільною міжвідомчою групою у складі прикордонників, представників ДФС та СБУ в одному з гаражних масивів міста Краматорськ виявлено базу накопичення контрафактних тютюнових виробів.

На виконання розпорядження командувача Об’єднаних сил щодо припинення контрабандного переміщення товарів в районі операції Об’єднаних сил оперативні підрозділи Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби України продовжують збір фактичних даних про протиправну діяльність з метою припинення таких правопорушень.

Зокрема, вчора, в ході реалізації оперативної інформації спільною міжвідомчою групою у складі прикордонників, представників ДФС та СБУ в одному з гаражних масивів міста Краматорськ виявлено базу накопичення контрафактних тютюнових виробів. У приміщенні знаходилось близько 190 ящиків сигарет без марок акцизного збору. Попередня вартість знайдених тютюнових виробів становить 3,3 мільйона гривень.

Сигарети вилучено встановленим порядком. Наразі тривають слідчо-оперативні заходи, щодо встановлення кола осіб, причетних до кримінального правопорушення за ст. 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси