(ВІДЕО) Прикордонники затримали за грабіж росіянина та молдованина, яких розшукував Інтерпол

НАЗАД
24 березня 2017 10:10

Минулої доби у пунктах попуску на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби затримали двох іноземців, яких розшукував Інтерпол.

Минулої доби у пунктах попуску на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби затримали двох іноземців, яких розшукував Інтерпол.

Учора до пункту пропуску «Юнаківка» на в’їзд в Україну мікроавтобусом «Мерседес» як пасажир прибув громадянин Росії.  Під час здійснення прикордонного контролю спрацювала база даних Інтерполу.

За попередніми даними встановлено, що громадянин знаходиться у міжнародному розшуку з метою арешту для притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Наразі 33-річний росіянин затриманий, його після проведення процесуальних дій встановленим порядком передано компетентним органам.

Ще одного іноземця затримали прикордонники Чернівецького загону учора ввечері у пункті пропуску «Мамалига-авто», що на українсько-молдовському кордоні. Під час перевірки документів стосовно громадянина Молдови відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. Молдованина, якого розшукували на батьківщині також за грабіж, арештували, та передали співробітникам Нацполіції в Чернівецькій області. Про виявленого правопорушника  поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси