(ВІДЕО) Прикордонники затримали ще одного фігуранта справи «поштового» наркоканалу

НАЗАД
19 травня 2020 13:13

Як раніше повідомлялося, у березні цього року прикордонники оперативних підрозділів Одеського загону спільно з іншими правоохоронцями викрили канал контрабанди наркотиків.

Зокрема правоохоронці встановили та задокументували факт здійснення контрабанди амфетаміну до Австралії за допомогою поштового оператора.

Одного із злочинців цієї схеми тоді було затримано. В рамках кримінального провадження спільно з детективами СУ ГУНП в Одеській області, під процесуальним керівництвом прокуратури Одеської області, зловмиснику оголосили про підозру в організації контрабанди наркотиків за низкою статей Кримінального кодексу України.

 А учора оперативні співробітники Одеського прикордонного загону із залученням силової підтримки бійців «Дозор» затримали ще одного фігуранта у цій справі у рамках кримінального провадження щодо контрабанди наркотиків до Австралії. Ним виявився наш співвітчизник, який намагався сховатись від слідства. Однак прикордонникам вдалося розшукати та затримати злочинця у м. Дніпро, де він переховувався.

Наразі стосовно затриманого правопорушника проводяться процесуальні дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси