Прикордонники затримали росіянку, яка намагалася уникнути контролю, та молдованина з підробленим документом

НАЗАД
18 лютого 2019 11:55

Учора до пункту пропуску «Кучурган», на вихід з України прибула громадянка РФ, жителька Москви.

Користуючись тим, що прикордонники проводили процедуру оформлення для виїзду за кордон інших громадян, 49-річна росіянка спробувала в обхід кабін паспортного контролю незаконно потрапити до Молдови. Звичайно непоміченою для прикордонників вона не залишилась, та була затримана нарядом.

За спробу незаконного перетину кордону іноземка була притягнена до адміністративної відповідальності, а також отримала заборону в’їзду на територію України строком на три роки.

Крім того, стало відомо, що незаконно перетнути кордон жінці допомагав громадянин України. Стосовно українця було направлено повідомлення до компетентних правоохоронних органів України щодо виявлення ознак злочину, відповідальність за вчинення якого передбачена ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Заходи по встановленню усіх обставин справи тривають.

А в пункті пропуску «Просяне» прикордонники Луганського загону зупинили на в’їзд в Україну громадянина Молдови 1986 року народження. В паспортному документі, який він надав на перевірку, прикордонники виявили підроблені дата-штампи ДПСУ, які не відповідають встановленому зразку.

Громадянина Молдови передано співробітникам поліції для встановлення деталей правопорушення та прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси