Прикордонники затримали росіянку, яка намагалась перетнути кордон по чужому паспорту

НАЗАД
12 жовтня 2016 10:46

Учора, співробітники Харківського загону попередили незаконний перетин державного кордону України громадянкою Російської Федерації.

Учора, співробітники Харківського загону попередили незаконний перетин державного кордону України громадянкою Російської Федерації.

Під час перевірки паспортних документів у прикордонного наряду виникли сумніви щодо належності пред’явникові російського паспорту. За результатами поглибленого вивчення документу за допомогою спеціальних технічних засобів прикордонного контролю, правоохоронцями було встановлено, що бланк паспортного документу дійсний, але не належить пред’явникові.

В ході співбесіди стало відомо, що документ який вона надала на перевірку належить її сусідці, громадянці України, який росіянка навмисно  взяла з собою перед поїздкою до Росії для перетину державного кордону, щоб уникнути відповідальності за перевищення терміну перебування в Україні.

Документ вилучено встановленим порядком, по даному факту до Дергачівського відділу поліції в Харківській області направлено повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення за статтею 357 КК України (викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси