Прикордонники затримали порушників державного кордону за допомогою квадрокоптера

НАЗАД
14 серпня 2016 10:50

На Одещині для контролю за прилеглою до державного кордону територією та надводною обстановкою й дотриманням місцевими мешканцями законодавства України з прикордонних питань прикордонники Котовського загону продовжують активно використовувати безпілотні л

На Одещині для контролю за прилеглою до державного кордону територією та надводною обстановкою й дотриманням місцевими мешканцями законодавства України з прикордонних питань прикордонники Котовського загону продовжують активно використовувати безпілотні літальні апарати.

Так, учора за допомогою квадрокоптера прикордонники відділу «Новосеменівка» Котовського загону виявили ознаки порушення державного кордону транспортним засобом з Молдови в Україну. При подальшому обстеженні літальним апаратом прикордонної території правоохоронці виявили двох громадян Молдови, які ламали на полі кукурудзу та завантажували її в мотоблок із причепом.

Транспортний засіб, який був оцінений у 20 тисяч гривень, вилучено та передано представникам фіскальної служби. Відносно громадян було складено адміністративні матеріали.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси