(ВІДЕО) Прикордонники затримали на лінії розмежування партію медпрепаратів, що призначались для бойовиків

НАЗАД
12 березня 2018 10:31

Учора у КПВВ «Новотроїцьке» співробітники прикордонного відомства спільно із працівниками фіскальної служби виявили під заднім пасажирським сидінням в автомобілі «Toyota» велику партію медикаментів майже 150 найменувань. Загалом у транспортному засобі зна

Учора у КПВВ «Новотроїцьке» співробітники прикордонного відомства спільно із працівниками фіскальної служби виявили під заднім пасажирським сидінням в автомобілі «Toyota» велику партію медикаментів майже 150 найменувань. Загалом у транспортному засобі знаходилось п’ять мішків лікарських препаратів на загальну суму близько 220 тисяч гривень. Серед них - 7 видів медпрепаратів із вмістом наркотичних, психотропних речовин, а також прекурсорів.

Судячи з пояснень водія та пасажира іномарки, які вони надали оперативникам Донецько-Луганського управління Держприкордонслужби, виявлені медикаменти були призначені для однієї з лікарень у Донецьку, в якій перебувають бойовики. Адже ліків у поліклініках на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областях не вистачає.

Наразі порушників передано представникам Національної поліції для прийняття правового рішення, а виявлений товар вилучено працівниками фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси