Прикордонники затримали на Закарпатті та Буковині «водолаза» та понад 2,3 тисячі пачок сигарет

НАЗАД
17 березня 2017 09:53

Співробітники Державної прикордонної служби України продовжують проводити активні заходи, спрямовані на боротьбу з протиправною діяльністю на кордоні.

Співробітники Державної прикордонної служби України продовжують проводити активні заходи, спрямовані на боротьбу з протиправною діяльністю на кордоні. Запобігаючи правопорушенням на держрубежі прикордонники нерідко затримують так званих «водолазів», які відстежують прикордонні наряди, аби організувати переміщення контрабанди через кордон.

Так, сьогодні вночі на Закарпатті на березі річки Тиса, по якій проходить кордон з Румунією, прикордонники відділу «Великий Бичків» Мукачівського затримали 28-річного жителя Рахівщини у мокрому гідрокостюмі. Ніяких документів при собі чоловік не мав, лише повідомив, що є громадянином України. Також чоловік не зміг пояснити, що робить вночі біля кордону. Для встановлення особи правопорушника та проведення фільтраційних заходів його доставили до прикордонного підрозділу.

Крім того, учора прикордонники цього ж загону відділу «Богдан» під час патрулювання неподалік від кордону виявили приховані в лісовому масиві 2 пакунки тютюнових виробів. У пакунках знаходилось 1 тисяча пачок сигарет  без акцизних марок.

А на Буковині прикордонний наряд у складі дільничного інспектора прикордонної служби відділу «Красноїльськ» Чернівецького загону та офіцера оперативного підрозділу Західного регіонального управління виявив 2 особи, які несли пакунки у бік кордону. Особи, помітивши прикордонників, покинули свої ноші та вдалися до втечі. У покинутих пакунках було 1350 пачок сигарет.  Тривають заходи щодо затримання осіб, причетних до даного правопорушення.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси