Прикордонники затримали двох турків та трьох вірмен

НАЗАД
18 листопада 2019 16:00

Двох порушників, які незаконно перетнули державний кордон України, виявили сьогодні вночі прикордонники Білгород-Дністровського загону на Одещині.

Маючи оперативну інформацію, прикордонна група реагування зі службовим собакою затримали їх під час порушення ними державного кордону. Двох чоловіків зупинили на напрямку «Стара Андріяшівка – Розалівка».

Нічні подорожувальники виявилися громадянами Туреччини. На даний час їх затримано в рамках статті 204-1 КУПАП та доставлено до Білгород-Дністровського прикордонного загону для встановлення всіх обставин правопорушення.

 А неподалік від українсько-польського кордону військовослужбовці Мостиського загону затримали трьох вірмен.

Вночі прикордонники відділу «Шегині» отримали інформацію від співробітників ВВБ про можливу спробу незаконного порушення кордону групою осіб. В ході пошукових заходів група реагування, яка негайно вибула від підрозділу, затримала трьох громадян Вірменії. Вони в обхід пункту пропуску намагалися пробратися до сусідньої Польщі. 

У діях іноземців вбачаються ознаки адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 204-1 КУпАП. Чоловіків затримано в адміністративному порядку, рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України буде приймати суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси