Прикордонники затримали чотирьох транзитних «туристів» з Індії та Лівану

НАЗАД
15 серпня 2019 10:53

Завдяки тісній співпраці з місцевими жителями учора на кордоні зі Словаччиною та Польщею правоохоронці затримали дві групи нелегальних мігрантів.

Так, військовослужбовці Чопського загону викрили групу іноземців, які планували потрапити до Словаччини в обхід пунктів пропуску. Дільничному інспектору відділу «Ужгород» надійшла інформація, що в один з хостелів Ужгорода заселилася група ліванців. Надалі один з іноземців залишив заклад та висунувся з особистими речами в місто.

З метою недопущення спроби незаконного перетину кордону військовослужбовці організували приховане спостереження за маршрутом руху чоловіка. Іноземець зустрівся з невідомою особою та попрямував з нею в бік державного кордону. Правопорушників затримали за кількасот метрів від кордону. Обидва чоловіки мали із собою закордонні паспорти громадян Лівану. Вони визнали, що планували дістатися країн Європи поза пунктами пропуску, оскільки не мали усіх необхідних документів. Наразі незаконних мігрантів доставлено в пункт тимчасового тримання Чопського загону.

Крім цього, на Львівщині співробітники відділу «Сянки» отримали інформацію від місцевих жителів про двох іноземців, яких бачили на залізничній станції міста Турка. З метою перевірки повідомлення до місця виявлення чужинців негайно вибула група реагування. До пошуку можливих порушників кордону доєднались і співробітники Турківського відділення поліції. Згодом на залізничній станції правоохоронці виявили двох осіб. Документів із собою мандрівники не мали, втім повідомили, що вони є громадянами Індії. Прикордонники також з’ясували, що незаконні туристи прибули в Україну, аби через Польщу потрапити до країн західної Європи. Чоловіків затримано в адміністративному порядку.

Рішення у справі чотирьох іноземців прийматиме суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси