Прикордонники затримали браконьєра, який наловив риби на 19 тисяч гривень

НАЗАД
08 липня 2017 13:54

Учора прикордонники Ізмаїльського загону спільно із співробітниками Держрибоохорони у ході реалізації оперативної інформації затримали особу, яка здійснювала вилов риби забороненими знаряддями лову на озері Ялпуг, що на Одещині.

Співробітники Держприкордонслужби у взаємодії з іншими органами продовжують здійснювати заходи щодо протидії браконьєрській діяльності у водоймах прикордоння.

Так, учора прикордонники Ізмаїльського загону спільно із співробітниками Держрибоохорони у ході реалізації оперативної інформації затримали особу, яка здійснювала вилов риби забороненими знаряддями лову на озері Ялпуг, що на Одещині.

Під час огляду місця події правоохоронці виявили більше 130 рибин різних порід та 20 сіток загальною довжиною 1,5 кілометра. Сума завданого збитку склала більше 19 тисяч гривень.

Наразі вилов та заборонені знаряддя вилучено встановленим порядком. На громадянина України, мешканця Болградського району, складені відповідні адміністративні матеріали. Подальшу долю порушника вирішить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси