Прикордонники затримали 4 іномарки, викрадені за кордоном, та турка, якого розшукували за тероризм

НАЗАД
05 грудня 2016 10:43

Чотири автомобілі та порушника, які розшукували за базою даних Інтеропол, затримали у пунктах пропуску на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби минулої доби.

Чотири автомобілі та порушника, які розшукували за базою даних Інтеропол, затримали у пунктах пропуску на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби минулої доби.

В Одеській області прикордонники Білгород-Дністровського загону у пункті пропуску «Кучурган» затримали автомобіль «Тойота» під керуванням громадянина Молдови. У ході заходів прикордонного контролю прикордонники встановили, що автомобіль був викрадений в 2006 році в Іспанії.

У пункті пропуску «Маяки» прикордонники цього ж загону зупинили мікроавтобус «Івеко» 2003 року випуску молдовської реєстрації. Автомобіль, за кермом якого їхав також громадянин Молдови, розшукувався у Росії з 2014 року.

Ще один мікроавтобус прикордонники Подільського загону не пропустили через пункт пропуску «Платонове». Автомобілем «Мерседес» 2006 року випуску молдовської реєстрації  прямував громадянин Росії. Згідно з базою даних Інтерполу іномарка була викрадена  в  Італії у 2015 році.  

А на Закарпатті прикордонники Мукачівського загону у пункті пропуск «Косине» виявили викрадений автомобіль «Ленд Ровер» 2010 року випуску. Іномарку розшукували правоохоронці Італії з 2014 року.  Перетнути кордон автомобілем  намагався наш співвітчизник, громадянин України.

Транспортні засоби передано співробітникам поліції. Громадян, які кермували автомобілями, запрошено до місцевих відділів Національної поліції  з метою з’ясування обставин.

Ще одного порушника за базою даних Інтерполу виявили прикордонники Одеського загону учора ввечері в аеропорту «Одеса». Про затримання порушника, якого розшукували на Батьківщині за тероризм, поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ. Особу передано співробітникам Національної  в Одеській області.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси