Прикордонники запобігли оборудці з вирубування деревини цінних порід у прикордонні

НАЗАД
13 серпня 2019 10:44

Оборудку з незаконного вирубування деревини цінних порід викрили правоохоронці у Київській області.

Учора співробітники Управління внутрішньої та власної безпеки «Північ» Держприкордонслужби, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Київського гарнізону, із залученням спецпідрозділу «Дозор», спільно зі слідчими Управління ГУ НП у Київській області задокументували факт надання громадянином України неправомірної вигоди посадовій особі підрозділу охорони кордону у розмірі 1500 гривень.  

За задумом ділка, прикордонник мав посприяти налагодженню систематичної незаконної вирубки деревини цінних порід у прикордонні, у тому числі – на ділянках місцевості, що зазнала радіоактивного забруднення внаслідок аварії на ЧАЕС.

На такі правопорушення прикордонник не погодився та доповів про протиправну пропозицію у підрозділ внутрішньої та власної безпеки Державної прикордонної служби України. За результатами проведених заходів, в ході реалізації матеріалів кримінального провадження, громадянину України оголошено підозру за ч.3 ст.369 КК України та вирішується питання щодо запобіжного заходу.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси