Прикордонники за допомогою службових собак виявили зброю та набої

НАЗАД
24 серпня 2016 08:46

Протягом доби на Харківщині, Львівщині та Одещині прикордонники за допомогою чотирилапих помічників запобігли декільком спробам незаконного переміщення зброї та набоїв.

Протягом доби на Харківщині, Львівщині та Одещині прикордонники за допомогою чотирилапих помічників запобігли декільком спробам незаконного переміщення зброї та набоїв.

У пункті пропуску «Піски» прикордонники Харківського загону виявили громадянку України, яка прямувала з Росії в пішому порядку, з мисливськими набоями. Під час заходів контролю на валізу нашої співвітчизниці спрацювала службова собака, яка спеціально натренована на пошук зброї. Тому 30-річну жительку Дворічанського району Харківської області направили для проходження поглибленого огляду. Як результат у її сумці спільна прикордонно-митна оглядова група виявила мисливські набої, 100 капсулів та 119 пижів.  Знахідку вилучено, а відносно громадянки України складено відповідні документи. 

Також завдяки службові собаці прикордонники Львівського загону виявили пістолет  у пункті пропуску «Угринів».  Під час здійснення огляду транспортного засобу «Ауді», української реєстрації, спрацювала службова собака.  Тому автівку під керуванням нашого співвітчизника, яка прямувала на виїзд, відправили для проходження поглибленого огляду. Як результат, в ніші для дрібних речей панелі приладів автомобіля було виявлено пристрій для відстрілу гумовими кулями та набої до нього. Виявлений пристрій передано співробітникам поліції.

Крім того прикордонники відділу «Тимкове» Котовського загону спільно із працівниками поліції зупинили для перевірки транспортний засіб. Під час огляду автівки правоохоронці виявили мисливську рушницю з набоями без дозвільних документів. Виявлену зброю та патрони вилучено та встановленим порядком передано взаємодіючим підрозділам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси