Прикордонники все частіше стають на заваді контрабандистам та перекривають шляхи їх прямування

НАЗАД
30 серпня 2020 10:18

Протягом доби під час охорони державного кордону військовослужбовці Держприкордонслужби затримали контрабандні сигарети на трьох напрямках державного кордону.

Так, прикордонники відділу «Світязь» Луцького загону, в ході реалізації оперативної інформації, сьогодні опівночі викрили та затримали двох контрабандистів неподалік н.п. Мельники. У нічних сутінках чоловіки перетягували через білорусько-український кордон 18 пакунків з сигаретами виробництва РБ. На громадян складені протоколи за ч.2 ст.204-1 КУпАП, майже 9 тисяч пачок сигарет вилучено. 

А прикордонники мобільного спецпідрозділу Мукачівського загону у ході реалізації інформації, що також надійшла від співробітників оперативно-розшукового відділу, запобігли незаконному переміщенню тютюну через українсько-румунський кордон на ділянці відповідальності відділу «Ділове». Прикордонний наряд помітив рух осіб, які несли на плечах пакунки з товаром учора вдень. Законні вимоги військовослужбовців зловмисники проігнорували навіть після попереджувальних пострілів, натомість покидали свої ноші та вдались до втечі.  У покинутих пакунках знаходилось 2420 пачок сигарет  без акцизних марок.

Крім того, прикордонники Чернівецького загону, в ході реалізації інформації дільничного інспектора прикордонної служби, за участі оперативних співробітників, неподалік. н.п. Селятин, виявили ще одну групу контрабандистів. Порушники втікаючи від прикордонників покинули майже 8 тисяч пачок курива за 50 м від кордону з Румунією.

Триває пошук причетних до контрабандної діяльності. Усі виявлені тютюнові вироби буде передано співробітникам ДФС.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси