(ВІДЕО) Прикордонники виявили викрадені у Німеччині та Польщі автомобілі та затримали іноземця-контрабандиста

НАЗАД
23 березня 2017 11:51

Учора ввечері в пункті пропуску «Гоптівка» прикордонники Харківського загону виявили автомобіль, який знаходився в розшуку.

Учора ввечері в пункті пропуску «Гоптівка» прикордонники Харківського загону виявили автомобіль, який знаходився в розшуку.

Під час перевірки автомобіля «Mitsubishi Carisma» німецької реєстрації під керуванням 47-річного громадянина України відбулося спрацювання бази даних Інтерпол та встановлено, що даний автомобіль був викрадений на території Німеччини.

Ще одну автівку, яка перебувала в розшуку, затримали в пункті пропуску «Кучурган» прикордонники Білгород-Дністровського загону. На в’їзд в Україну прибув вантажний автомобіль марки «IVECO» 2016 року випуску, за кермом якого був громадянин України. Співробітники Держприкордонслужби  під час перевірки за базою Інтерполу встановили, що автівку майже півроку тому викрали у Польщі.

Наразі водіїв та транспортні засоби передали співробітникам Національної поліції України. По даним фактам повідомлено Укрбюро Інтерполу в м. Києві.

Також учора в пункті пропуску «Старокозаче» прикордонники Білгород-Дністровського загону зупинили громадянина Молдови, який знаходився в міжнародному розшуку. Під час проведення усіх необхідних процедур оформлення прикордонники встановили,  що 43-річний громадянин сусідньої країни розшукується правоохоронними органами Румунії для притягнення до кримінальної відповідальності за контрабанду. За даним фактом прикордонники також проінформували представників Нацполіції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси