Прикордонники виявили у 3 громадян Грузії та таджика підроблені документи

НАЗАД
05 вересня 2016 10:32

В аеропортах Києва та Одеси співробітники Державної прикордонної служби під час перевірочних заходів виявили 4 порушників, які намагалися за підробленими документами пройти паспортний контроль.

В аеропортах Києва та Одеси співробітники Державної прикордонної служби під час перевірочних заходів  виявили 4 порушників, які намагалися за підробленими документами пройти паспортний контроль.

Так, учора під час проходження прикордонного контролю в міжнародному аеропорту «Бориспіль» троє громадян Грузії для перетину кордону надали підроблені документи. У ході перевірки прикордонники встановили, що родина - батько, мати та донька, які прямували одним рейсом до Швейцарії, мають підроблені шенгенські візи. Ще одного іноземця з підробленим паспортним документом викрили вчора прикордонники Одеського загону у пункті пропуску «Одеса-авіа». Під час проходження прикордонного контролю охоронці кордону встановили, що наданий громадянином Таджикистану документ – підроблений, а саме замінена фотокартка власника та інформаційна сторінка.

По даних фактах проінформовано взаємодіючі органи.

Нагадаємо, що нещодавно двох незаконних мігрантів азіатської зовнішності, які використовували підроблені паспортні документи громадян Німеччини та Франції, викрили прикордонники Луцького загону у пункті пропуску «Ягодин», що на Волині.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси