Прикордонники виявили три викрадені в Україні іномарки

НАЗАД
26 серпня 2017 11:39

Прикордонники Луцького, Львівського та Чернівецького загонів виявили три транспортних засоби, які знаходились у міжнародному розшуку.

Прикордонники Луцького, Львівського та Чернівецького загонів виявили три транспортних засоби, які знаходились у міжнародному розшуку.

Так, учора у пункті пропуску «Піща», що на кордоні з Білоруссю, під час прикордонного контролю спрацювала база даних Інтерполу на автомобіль «Мерседес» 2011 року випуску білоруської реєстрації. Під час заходів перевірки прикордонниками встановлено, що громадянин Білорусі прямував до нашої країни на іномарці, яку розшукували українські правоохоронні органи.

Також учора, до пункту пропуску «Грушів», на виїзд з України, прибув автомобіль «Мазда» української реєстрації. Автівкою керував громадянин України. Під час перевірки транспортного засобу 2014 року випуску спрацювала база даних Інтерполу. Співробітники Держприкордонслужби встановили, що «Мазду» викрали в Україні.

Крім того, викрадене авто виявили за базою даних Інтерполу учора прикордонники Чернівецького загону. Автівку, за кермом якої був громадянин України, зупинили у пункті пропуску «Порубне» під час виїзду з Україну. Встановлено, що автомобіль «Додж» 2002 року випуску української реєстрації викрадений також в Україні.  

 Наразі виявлені транспортні засоби передано до Національної поліції в Волинській, Львівській та Чернівецькій областях, по даних фактах повідомлено Укрбюро Інтерполу в м. Києві.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси