Прикордонники виявили три транспортні засоби з невідповідними номерами та підробленими документами

НАЗАД
11 лютого 2019 10:26

Три транспортні засоби, якими двоє іноземців та українець намагалися незаконно перетнути кордон, затримали співробітники Державної прикордонної служби в пунктах пропуску.

Громадянин Узбекистану прямував до Росії вночі через пункт пропуску «Бачівськ», проте прикордонний наряд Сумського загону виявив невідповідність номера кузова вантажного автомобіля «МАН» 2017 року випуску з даними, зазначеними в реєстраційних документах.  Іноземця разом з авто  прикордонники передали співробітникам Нацполіції для подальшої перевірки та правового рішення. 

З невідповідним номером кузова напівпричепу до вантажного автомобіля «Вольво» з даними, зазначеними в реєстраційних документах, прямував в Україну громадянин Росії. Він прибув в пункт пропуску «Черноморський-мтп». Однак прикордонники Одеського загону виявили дане  правопорушення. 

В обох випадках на іноземців складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах).

А на українсько-польському кордоні, в пункті пропуску «Краківець», військовослужбовці Мостиського загону виявили підроблене свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу «Сітроен» 2018 року випуску чеської реєстрації.  Автомобілем з підробленим документом до сусідньої країни планував потрапити наш співвітчизник, проте довелося спочатку пояснювати таку подорож співробітникам поліції.

До Нацполіції направлено повідомлення  про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 ККУ (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів).

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси