Прикордонники виявили три автівки з підробленими VIN – кодами та документами

НАЗАД
11 липня 2021 12:01

Мікроавтобус марки «Мерседес Спринтер» з ознаками підробки ідентифікатора кузова виявили вчора ввечері прикордонники Мукачівського загону, у ході реалізації наданої офіцерами оперативно-розшукового відділу інформації.

Під час огляду вказаного транспортного засобу української реєстрації, яким у пункт пропуску «Лужанка», на в’їзд в Україну, прибув наш 34-річний співвітчизник, прикордонний наряд виявив ознаки механічного втручання у нанесення VIN – коду авто.

Щодо виявлення ознак злочину, передбаченого ст.290 ККУ «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу», прикордонники направили повідомлення до Берегівського відділу поліції ГУ НП в Закарпатській області. Для проведення подальшої експертизи, співробітники Нацполіції транспортний засіб в українця вилучили.

В пункті пропуску «Гоптівка» прикордонники Харківського загону теж виявили ознаки знищення номера кузова вантажівки «Даф». За кермом авто був. громадянин України. Прикордонники за фактом виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 290 ККУ направили повідомлення до Нацполіції.

А в пункті пропуску «Тиса» прикордонники Чопського загону виявили підроблене свідоцтво про реєстрацію мікроавтобуса «Опель» української реєстрації. До Нацполіції направлено повідомлення за ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси