Прикордонники виявили росіянина та два йорданці, які порушили правила перебування в Україні

НАЗАД
19 квiтня 2019 11:16

З початку проведення цільових профілактичних заходів «Мігрант» прийнято рішення про примусове повернення до країн походження та видворення з України стосовно 110 іноземців.

Учора прикордонники оперативно-розшукових підрозділів Південного та Північного регіональних управлінь, а також Могилів-Подільського та Чернігівського загонів, спільно з представниками ГУ ДМС, під час проведення заходів з перевірки порядку дотримання іноземцями міграційного законодавства України в рамках профілактичних заходів «Мігрант» виявили громадянина РФ та двох громадян Йорданії, які порушили правила перебування в Україні.

Росіянина правоохоронці виявили в Семенівському районі Чернігівської області, а двох йорданців на одному з ринків м. Вінниці. Усіх порушників притягнуто до адміністративної відповідальності. Крім того, іноземцям доведеться залишити територію України, оскільки стосовно них були прийняті рішення про повернення до країн походження.

Зазначимо, що з початку проведення цільових профілактичних заходів «Мігрант» прийнято рішення про примусове повернення до країн походження та видворення з України стосовно 110 іноземців. Загалом прикордонники спільно з представниками інших правоохоронних органів виявили більше 2 тисяч порушників українського законодавства у міграційній сфері та наклали штрафів на загальну суму понад 5,5 мільйони гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси