Прикордонники виявили родину з Афганістану з підробленими документами громадян Канади

НАЗАД
23 сiчня 2017 12:50

Сьогодні в аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили родину у складі трьох осіб, які незаконним шляхом намагалися потрапити до однієї з країн Європейського Союзу.

Сьогодні в аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили родину у складі трьох осіб, які незаконним шляхом намагалися потрапити до однієї з країн Європейського Союзу.

Під час повторної перевірки документів пасажирів, які прямували транзитним рейсом з Туреччини, у прикордонників виникли сумніви щодо дійсності паспортних документів трьох громадян Канади. Як результат, після поглибленої перевірки у іноземців виявили ознаки підробки закордонних паспортів.

У ході подальших перевірочних заходів було встановлено, що вони є громадянами Афганістану, а закордонні паспортні документи громадян Канади придбали в Дубаї за 10 тисяч доларів США. Також вони повідомили, що наступну суму, 40 тисяч доларів США, вони мали заплатити по прибуттю до Швеції.

Наразі паспортні документи вилучили, а іноземних громадян відправлено в зворотному напрямку.

Варто нагадати, що вчора в цьому ж аеропорту співробітники Держприкордонслужби виявили у 5 іноземців з Ірану ознаки підробки закордонних паспортів, які прямували транзитним рейсом зі Шрі-Ланки до Австрії. Родина придбала закордонні паспорти Ізраїлю за 10 тисяч доларів США.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси