Прикордонники виявили мерседес та два причепи до вантажівок з невідповідними номерами кузовів

НАЗАД
14 листопада 2019 11:50

В пункті пропуску «Ужгород» під час перевірки мікроавтобусу «Мерседес» 2014 року випуску польської реєстрації прикордонники Чопського загону виявили невідповідність номеру кузова з даними, зазначеними в реєстраційних документах.

Автомобілем керував громадянин України, який прямував зі Словаччини в Україну. Правоохоронці притягнули водія до адміністративної відповідальності за ст. 121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах». По даному факту повідомлено представників Нацполіції.

А в пункті пропуску «Краківець» військовослужбовці Мостиського загону виявили два причепи до вантажівок з ознаками втручання в номери кузовів, з якими громадяни України виїжджали до Польщі.

У першому випадку до номера кузова причепу вантажного автомобіля «ДАФ» польської реєстрації шляхом механічного втручання були внесені зміни. В іншій вантажівці – «Фольксваген» української реєстрації номер кузова взагалі був відсутній. По факту виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 290 ККУ «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу» повідомлено співробітників Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси