Прикордонники виявили майже 3,5 тисячі пачок сигарет в пунктах пропуску на кордоні з Румунією та Польщею

НАЗАД
30 травня 2017 11:23

Сьогодні вранці у пункті пропуску «Дякове», що на українсько-румунському кордоні, прикордонники Мукачівського загону спільно з представниками Державної фіскальної служби виявили в авто приховані сигарети.

Сьогодні вранці у пункті пропуску «Дякове», що на українсько-румунському кордоні, прикордонники Мукачівського загону спільно з представниками Державної фіскальної служби виявили в авто приховані сигарети. Незаконно перемістити до сусідньої Румунії 1300 пачок тютюну намагалась 43-річна громадянка Угорщини. Конструктивні порожнини  правої та лівої балок автомобіля «КІА», яким прямувала жінка, були повністю запаковані тютюновими виробами. Доступ до сигарет став можливим тільки після демонтажу сидінь та декоративної обшивки транспортного засобу. Виявлене куриво та авто у жінки вилучили. Сума їх оцінки склала майже 100 тисяч гривень.  

Крім того, у чотирьох випадках прикордонники виявили понад 2 тисячі пачок сигарет в пунктах пропуску на кордоні з Польщею.

Так, на Волині у залізничному пункті пропуску «Ягодин» у міжстельовому просторі вагона поїзда, що прямував до Варшави, прикордонники Луцького загону виявили понад 750 пачок сигарет. А в однойменному автомобільному пункті пропуску охоронці кордону знайшли в іномарці 230 пачок сигарет.

Ще у двох випадках на Львівщині у пунктах пропуску «Рава-Руська» та «Шегині» прикордонники Львівського загону виявили 800 та 350 пачок сигарет відповідно. Їх намагалися перемістити двоє наших співвітчизників в панелі приладів та під обшивкою сидінь іномарок «Опель» та «Сеат». Разом з куривом вилучено і автомобілі, якими українці незаконно планували переправити контрабандний товар.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси