(ВІДЕО) На Херсонщині прикордонники затримали браконьєра з сітками та рибою

НАЗАД
05 вересня 2016 11:36

Співробітники Держприкордонслужби спільно з взаємодіючими органами ведуть активну роботу по запобіганню правопорушень, в тому числі, що пов’язані з незаконним виходом плавзасобів на воду, та по виявленню порушників, які здійснюють незаконний вилов водних

Співробітники Держприкордонслужби спільно з взаємодіючими органами ведуть активну роботу по запобіганню правопорушень, в тому числі, що пов’язані з незаконним виходом плавзасобів на воду, та по виявленню порушників, які здійснюють незаконний вилов водних живих ресурсів.

Так, учора на узбережжі Чорного моря в районі н.п. Чорноморка військовослужбовці відділу «Очаків» Херсонського загону затримали громадянина України, який здійснював незаконний вилов водних живих біоресурсів. Житель Миколаївщини за допомогою заборонених знарядь лову (80 метрів сітки) на момент виявлення уже встиг нанести збиток державі на суму понад 30 тисяч гривень.

Загалом з початку 2016 року прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління самостійно та у взаємодії з іншими правоохоронними органами і службами вилучили більше 16 км сіток, близько 9,5 тонн водних живих ресурсів, 45 незаконних знарядь лову та запобігли збитків державі на понад 3 мільйони  гривень.

По всім фактам виявлення браконьєрства військовослужбовцями Херсонського та Бердянського загонів направлені повідомлення до Національної поліції для внесення інформації до ЄРДР та прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси