Прикордонники виявили близько 9 тисяч пачок сигарет у вагоні серед руди, в чотирьох колесах авто та в кабіні водія

НАЗАД
09 серпня 2018 10:22

Минулої доби співробітники Львівського, Мукачівського та Луцького прикордонних загонів не допустили незаконного переміщення через кордон близько 9 тисяч пачок сигарет.

Так, у пункті пропуску «Володимир-Волинський», що на Волині, військовослужбовці виявили заховані у вагони з залізною рудою потяга майже 6 тисяч пачок сигарет. Виявити контрабанду в поїзді, що прямував до Польщі, прикордонникам допоміг службовий собака.

У пункті пропуску «Солотвино» прикордонники Мукачівського загону в ході поглибленого з митниками огляду автомобіля «BMW» в усіх чотирьох колесах транспортного засобу виявили понад 1 тисячу пачок сигарет. Через такий винахідливий спосіб приховування контрабанди водій, громадин Румунії, позбувся автомобіля вартістю 250 тисяч гривень. Сума вилучених сигарет склала 12,5 тисяч гривень.

Ще одній спробі переміщення сигарет запобігли прикордонники Луцького загону. У ході огляду «Рено» військовослужбовці знайшли в автомобілі тайник із майже 2 тисячами пачок курива. Водій, громадянин Білорусі, планував провезти контрабанду через пункт пропуску «Доманове».

В усіх випадках сигарети вилучено встановленим порядком та передано працівникам фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси