Прикордонники виявили «Bentley», VIN-код якого не відповідав записам в реєстраційних документах

НАЗАД
18 червня 2019 09:56

Прикордонники Мостиського загону виявили «Bentley Continental», номер кузова якого не співпадав з даними в реєстраційних документах, та причеп без ідентифікаційного номеру.

Громадянин Німеччини на автомобілі «Bentley Continental» прямував в Україну через пункт пропуску «Краківець». Під час перевірки автомобіля німецької реєстрації 2008 року випуску прикордонники встановили, що номер його кузова не співпадає з номером, що зазначений в технічному паспорті. По даному факту прикордонники проінформували співробітників Національної поліції. Іноземця правоохоронці притягнули до відповідальності за ст. 121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах».

В іншому випадку українець прямував до Польщі на автомобілі «Рено» з причепом, теж через пункт пропуску «Краківець». Під час контролю прикордонники виявили, що на спеціалізованому причепі відсутній ідентифікаційний номер. По даному випадку повідомлені представники Нацполіції. Чоловіка правоохоронці також притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 121-1 КУпАП.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси