Прикордонники випустили у море червонокнижних крабів та вилучили пастки для вилову біоресурсів

НАЗАД
21 серпня 2019 15:08

Військовослужбовці Херсонського загону під час патрулювання морської ділянки кордону на малих прикордонних катерах продовжують виявляти правопорушників у контрольованих прикордонних районах.

Військовослужбовці Херсонського загону під час патрулювання морської ділянки кордону на малих прикордонних катерах продовжують виявляти правопорушників у контрольованих прикордонних районах, зокрема і тих, хто здійснює браконьєрську діяльність.

Сьогодні в акваторії Чорного моря, неподалік від населеного пункту Приморське, прикордонники виявили 9 заборонених знарядь лову, в яких знаходилось 18 крабів, занесених до Червоної книги України. Крабів військовослужбовці випустили у природне середовище.

А учора на узбережжі Каркінітської затоки Чорного моря, поблизу півострова Карадай, прикордонники виявили двох жителів Скадовського району, які на маломірному плавзасобі забороненими знаряддями лову здійснювали незаконний вилов водних живих ресурсів. За допомогою 5 ятерів браконьєри виловили кілька сотень бичків, атерин та креветок.

Усі виявлені заборонені знаряддя лову передали правоохоронцям.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси