Прикордонники викрили канал незаконного перетину кордону особами із санкційного списку РНБО

НАЗАД
04 листопада 2021 08:47

Правоохоронці встановили, що, крім нелегальних мігрантів, схему з використанням підроблених паспортів планували використати й особи із санкційного списку.

Канал незаконного перетину державного кордону України із використанням підроблених паспортних документів припинили учора співробітники Головного відділу внутрішньої та власної безпеки «Південь» Держприкордонслужби України спільно з УСР в Одеській області ДСР НП України та детективами ГУ НПУ в Одеській області за процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури.

Цього разу вказаним каналом мав намір скористатися громадянин Республіки Молдова для легалізації підроблених паспортних документів громадян Республіки Молдова. З метою реалізації своїх злочинних намірів вказана особа намагалася підкупити військовослужбовця Держприкордонслужби України, однак була затримана на гарячому.

Як з’ясувалося, вказані документи мали використовуватися потенційними нелегальними мігрантами (вихідцями з Туреччини та Афганістану) для незаконного потрапляння до країн ЄС. Також встановлено, що з використанням таких документів на змінені установчі дані планували скористатися особи із санкційного списку для термінового незаконного перетинання державного кордону України.

 Слідчі дії тривають.       

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси