Прикордонники викрили громадянина Білорусі, якого розшукував Інтерпол

НАЗАД
27 грудня 2017 11:55

В пункт пропуску «Виступовичі» на в‘їзд в Україну прибув автомобіль «Volkswagen» із 46-річним пасажиром, громадянином Білорусі. Під час здійснення прикордонного контролю відносно вказаної особи спрацювала міжнародна база даних Інтерполу. Як з’ясувалось,

Учора охоронці кордону Житомирського загону виявили іноземця, який знаходився в міжнародному розшуку.

Так, в пункт пропуску «Виступовичі»  на в‘їзд в Україну прибув автомобіль «Volkswagen» із 46-річним пасажиром, громадянином Білорусі. Під час здійснення прикордонного контролю відносно вказаної особи спрацювала міжнародна база даних Інтерполу. Як з’ясувалось, іноземця розшукують правоохоронні органи Німеччини за розбійний напад.

По даному факту прикордонники повідомили Укрбюро Інтерполу та Національної поліції.  Затриманих передано співробітникам поліції для подальших правових дій.

У результаті підключення прикордонного відомства до баз даних Інтерполу співробітники Держприкордонслужби щоденно затримують злочинців, які перебувають у міжнародному розшуку, виявляють викрадені автомобілі та паспортні документи. Зокрема з початку року вже було реалізовано майже 3 тисячі спрацювань, з них 2 тисячі відносно громадян, 208  - на транспортні засоби та 710  - на паспортні документи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси