Прикордонники розпочали заходи з додаткового укріплення українсько-російської ділянки кордону

НАЗАД
21 серпня 2021 11:45

5 прикордонний загін, що на Сумщині, продовжує вдосконалювати систему інженерного облаштування українсько-російської ділянки державного кордону в межах Сумської області.

На сьогоднішній день загін охороняє ділянку державного кордону з Російською Федерацією протяжністю понад 560 км, з яких майже 100 км – це ріки.

Наразі в прикордонному загоні створена комплексна механізована інженерна група, першочерговим завданням якої є облаштування інженерних загороджень у вигляді протитранспортних ровів на загрозливих напрямках держрубежу.

До проведення заходів залучається персонал та техніка інженерних підрозділів як 5 прикордонного загону, так й інших органів охорони кордону.

Варто зазначити, що Президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 липня 2021 року щодо державної політики у сфері захисту кордону.

Відповідний Указ від 18 серпня 2021 року № 367/2021 «Про окремі питання реалізації державної політики у сфері захисту державного кордону» оприлюднений на сайті глави держави.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси