Прикордонники разом із взаємодіючими службами перевірили можливість відкриття поромного пункту пропуску «Орлівка»

НАЗАД
13 лютого 2019 09:22

Співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками взаємодіючих служб перевірили можливість відкриття пункту пропуску «Орлівка». Він розташований на ділянці Ізмаїльського прикордонного загону.

За результатами детального обстеження всіх складових, необхідних для виконання функцій покладених на Держприкордонслужбу та інші відомства, члени комісії підписали позитивний висновок. 

Слід зазначити, що міжнародний пункт пропуску функціонуватиме цілодобово. На поромі окрім автотранспорту, зможуть перетинати кордон й пішоходи. У пункті пропуску здійснюватиметься прикордонний, митний, фітосанітарний, ветеринарний та інші види державного контролю.

Нагадаємо, відкриття поромної переправи через українсько-румунський кордон між населеними пунктами «Орлівка» (Україна) та «Ісакча» (Румунія) здійснюється в рамках укладеної у 2015 році Угоди між урядами обох країн.

Фактично підписання міжвідомчою комісією позитивного висновку є важливим кроком та підставою для дозволу на відкриття Кабінетом Міністрів України вищевказаного пункту пропуску.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси