Прикордонники посилять заходи безпеки на період Великодніх свят

НАЗАД
06 квiтня 2018 10:51

Під час Великодніх свят державний кордон України та контрольовані прикордонні райони охоронятимуться у посиленому режимі.

Під час Великодніх свят державний кордон України та контрольовані прикордонні райони охоронятимуться у посиленому режимі. На всі ділянки відповідальності Держприкордонслужба вже направила додаткові резерви, техніку та необхідні засоби. Визначені додаткові завдання щодо підтримання режиму державного кордону, прикордонного режиму та режиму в пунктах пропуску, недопущення контрабандної та іншої протиправної діяльності. В службі активно використовуватимуться технічні засоби та службові собаки.

Також прикордонники взаємодіятимуть з представниками СБУ та Нацполіції, здійснюватимуть ретельну перевірку документів та транспортних засобів, які перебуватимуть поблизу державного кордону для недопущення проникнення під виглядом мирних громадян терористів та провокаторів, а також провозу зброї, засобів терору та інших заборонених предметів.

У період святкових днів відбуватиметься цілодобове чергування ситуативних груп для реагування на випадок зміни обстановки та з метою локалізації можливих конфліктних ситуацій в пунктах пропуску і на державному кордоні.

Крім того, для моніторингу ситуації сухопутної ділянки кордону, в територіальному морі та на адмінмежі з ТОТ АР Крим патрулюватимуть літаки «Даймонд». Морські сили та авіація застосовуватимуться щоденно протягом усіх свят.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси