Прикордонники оформили перших паломників-хасидів на святкування іудейського Нового року

НАЗАД
05 вересня 2018 11:03

Співробітники Держприкордонслужби оформили перших паломників-хасидів, які прибувають в пункти пропуску для автомобільного та повітряного сполучення.

Понад 130 прочан, які прямували в Україну кількома організованими групами для святкування іудейського Нового року, оформили учора прикордонники Мостиського загону у пункті пропуску «Краковець», що на українсько-польському кордоні.

Також  оформлення паломників-хасидів прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» розпочали сьогодні у столичних аеропортах.  Всього тільки цієї доби очікується близько 20 рейсів з приблизно 3 тисячами осіб. Найбільші групи паломників  очікуються у четвер та п’ятницю,  напередодні самого свята.

Зауважимо, що Державною прикордонною службою України для їх зустрічі відпрацьовано весь комплекс необхідних заходів. Зокрема відповідними підрозділами Держприкордонслужби проведено додаткові спеціальні тренінги з питань паспортних документів, в тому числі ідентифікації особи під час здійснення прикордонного контролю, а також питань, що стосуються ознак підробки паспортів та способів їх виявлення. 

Особливо зверталася увага забезпеченню безпеки в пунктах пропусках на державному кордоні. Для цього співробітники прикордонного відомства разом з представниками інших взаємодіючих служб та аеропортів провели службові наради, опрацювали питання порядку отримання попередньої інформації про прибуття організованих груп осіб та організації їх пропуску.

Також перевірено готовність пунктів пропуску, зокрема здійснення прикордонного контролю на окремих смугах руху та створення належних умов для роботи контрольних служб, в тому числі збільшено кількість робочих місць і прикордонних нарядів.

Зауважимо, що найбільша кількість груп паломників очікується в аеропортах Києва, Одеси та Вінниці, а також в пунктах пропуску на кордоні з Румунією, Словаччиною та Польщею.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси