Прикордонники на Волині затримали організатора каналу нелегальної міграції до країн Євросоюзу

НАЗАД
04 жовтня 2019 12:27

Прикордонники задокументували злочинну діяльність мешканця м. Луцьк, який намагався незаконно переправити до країн Євросоюзу громадян Туреччини.

Нещодавно оперативні співробітники Північного регіонального управління Держприкордонслужби в рамках виконання доручення слідчого задокументували злочинну діяльність мешканця м. Луцьк, який намагався переправити до країн Євросоюзу громадян Туреччини.

Організатором злочинного угрупування був громадянин Узбекистану. Він, перебуваючи у злочинній змові з громадянином України та двома громадянами Туреччини, що постійно проживають на території Польщі, організував та прийняв особисту участь у незаконному переправленні через кордон  громадян Туреччини.

Учора на підставі ухвали суду прикордонники спільно зі слідчим Національної поліції провели обшук у помешканні підозрюваного, де виявили та вилучили мобільні телефони, зброю та інші речові докази.

Наразі затриманому фігуранту провадження – громадянину Узбекистану оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», за який передбачено покарання у вигляді позбавлені волі на строк від семи до дев’яти років з конфіскацією майна.

Державна прикордонна служба України спільно з іншими правоохоронними структурами продовжує вживати системних заходів щодо боротьби зі злочинними елементами, які намагаються налагодити канали нелегальної міграції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси